JSME JINÍ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti...

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Koku
Extrémně jinej:)
Koku

Poeet p?íspivku : 365
Registration date : 06. 11. 07

rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti... Empty
PříspěvekPředmět: rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti...   rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti... Icon_minitimeFri Dec 28, 2007 1:34 am

...drazí a nejmilejší jiní... nevím zdali jste již slyšeli, že nás na velikonoce potěší svou účastí Lucky imaginární sedmiměsíční (ne že by mu bylo sedum měsíců, ikdyž kdo ví *3*) přítel Tomáš... *6*
...již se snaží o nás zjistit dostatek informací, aby se na nás mohl připravit...
...myslím, že takové množství informací, aby se mohl připravit například na mě... by nikdy nesehnal... :*44*: ale zatim mu to nikdo neřikejte :*82*:
...doufám, že již mohu prohlásit, že budeme v plném počtu...
...kdo nepřijde bude platit tučný stornovací poplatek.... tak a máte to!!

...jinak jsem se také chtěla optat.... co by si kdo přál... ale jelikož ježíšek se dal na forbesy a naházel do něho všechny prachy s představou, že jsou to juboxy a že budou hrát koledy....tak si o dárečkách nechte jenom zdát...*161* *161* *161*
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Bůh všech jinejch aneb admin:D
Zizinka

Poeet p?íspivku : 408
Registration date : 22. 08. 07

PříspěvekPředmět: Re: rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti...   rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti... Icon_minitimeFri Dec 28, 2007 12:51 pm

No neke, Lucka přinese fotku bo có? *996* *161* A hele, uvidim ho, není won nviditelnej? :*1127*: Snad budeme svědky toho, že bude s námi bájné stvoření :*265*: To je síla :*1009*: Mno aspoń nebude Lucka furt podvádět při checkingu času, páč od něj (snad) nebude (no s největší pravděpodobností) čekat (proč by to dělala) furt (mno je to Lucka, ale postrádá to smysl) SMSku (i když kdo vlastně ví...)!

Hele s tim plnym počtem nevim, Kuba mlel cosi o Ví´tovi, ale já nic nevim *41*

Já vám dám každýmu k Vánocům pár bacilů, ju? :*732*:
Návrat nahoru Goto down
http://jme-jini.wz.cz
Kubicet
Kubicet

Poeet p?íspivku : 303
Registration date : 02. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti...   rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti... Icon_minitimeFri Dec 28, 2007 2:35 pm

právě jsem vítovy asi 10x řek bájnou větu "naloguj se na stránky a napiš co s tebou" po tom co sem se ho marně vyptával jak to s nim bude, podal mě moooc informací jako že " o vejkendu budu v praze" "ale musim bejt doma kvuli brachovy" "budeme mít možná akci se základkou" "nešlo by to třeba 7mého?" atd atd atd... tak snad bude schopnej něco napsat =)
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti...   rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti... Icon_minitimeFri Dec 28, 2007 2:46 pm

No jasně, velikonoce budem slavit sedmýho :*268*: To je pako.... A když bude v praze, tak prostě příde... základka je nostalgie, to psychicky nemusel unýst a když se něco stane, máma má telefon :*1009*: To mu vyřiď a ať nedělá fóry *90*
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

PříspěvekPředmět: Re: rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti...   rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti... Icon_minitimeFri Dec 28, 2007 8:35 pm

..pane bože!!! jo taky mi mlel něco o srazu základky ale to mi snad nechce tvrdit že maj sraz zrovna na velikonoce:*30*: to ať vypráví někomu jinýmu..chtěla jsem řít normálnímu... jsem naštvaná ten ať si mě nepřeje...

jo mimochodem dneska jsem se zeptala mámi jestli jí nevadí že teda přijdeme na přípitek...(ptám se jí 2x až 3x denně kdyby si to náhodou rozmyslela tak abych jí to stačila ještě vymluvit) ...řikala že jo a dnes poprvý se mě zeptala kolik nás teda bude aby měla dostatek alkoholu a skleniček.... :*31*:

jináč... kdy se k vám mohu 30. nastěhovat Ráczovi????:*44*:
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti...   rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti... Icon_minitimeFri Dec 28, 2007 9:24 pm

Nevim, zlatí, my asi pudem 30. bo 31. domů přát mámě k narozkám, stli mi bude líp... Ale tak přijet můžeš toho třicátýho, kdy chceš=o) Počítáme s tebou na oběd=o)
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

PříspěvekPředmět: Re: rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti...   rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti... Icon_minitimeSat Dec 29, 2007 5:28 pm

...jsem to řikala mámě že jsem jako pozvaná na oběd a ona na to
"ježiši a kdo vaří?" "zdenka a kuba? tak to jim nezavidim... on nikdo jinej jíst nebude? ví kolik toho sníš??? ví o tom???? chudáci!! nech jim tam něco jo?!"

..ehm ehm.. :*744*:
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti...   rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti... Icon_minitimeSat Dec 29, 2007 5:41 pm

My tě známe a ty znáš nás, že nejsme o nic lepší, takže se s tím počítá :*276*:
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

PříspěvekPředmět: Re: rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti...   rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti... Icon_minitimeSat Dec 29, 2007 6:05 pm

...dobrá tedy...*6*

... a co s těma dárečkama? nakupovali jste něco.. mě totiž velkým přísunem alkoholu dochází fantazie... :*24*:
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti...   rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti... Icon_minitimeSat Dec 29, 2007 8:43 pm

Já sem říkala, že ode mě dostanete ty nejkrásnější bacily, který mám=o)
Jo a malá změna - mohla bys přijít až na véču? My odpoledne přijdem popřát té mámě=o)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti...   rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti... Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

rozloučení s rokem s prošlou dobou trvanlivosti...
Strana 1 z 1
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
JSME JINÍ :: Archiv :: Archiv-
Přejdi na: