| Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Zizinka Bůh všech jinejch aneb admin:D
Poeet p?íspivku : 408 Age : 34 Bydliště : Pšece u Kubicta=o) Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Thu Jan 31, 2008 7:43 pm | |
| Přátelé, vidíme to všichni... Vlastně nevidíme... Protože není co vidět...
MRTVOA taxi říkám, že by to chtělo s tím něco udělat... A protože já jsem na to moc líná... Tak je to na vás... A protože vy jste taky moc líný... Tak vás musim nějak motivovat... S ohledem k tomutu rozhodnutí... Vyhlašuji soutěž!!!! Pravidla jsou jednoduchá; kdo jako první napíše od této chvíle 150 duchaplných příspěvků získává od správců webu a fóra, jinýmy slovy od Zizinky, neboli ode mě, věcný dárek. Ještě nevim, co to bude, ale slibuji, že přes víkend vymyslím a pak zveřejním, ať se máte na co těšit:)Dále k soutěži: O duchaplnosti příspěvku rozhoduji já a né vy... Duchaplné ve zkratce znamená, že nám tím opravdu sdělíte informaci, kterou chceme slyšet. Nepočítají se věty typu "dhjgmkdgnrs", smajlíci bez textu a pod. Musíte opravdu napsat 150 příspěvků a aby byla kontrola, udávám současný stav vašich příspěvků: Koku..................... 143............potřebuješ mít......293 příspěvků Kubicet.................. 90..............potřebuješ mít.....240 příspěvků Lucík..................... 74..............potřebuješ mít.....224 příspěvků Víťa...................... 0...............potřebuješ mít......150 příspěvků Věřím, že se ozvete hned, jakmile tohoto stavu dosáhnete, takže v omto ohledu pravidla vynechám. Pakliže na toto fórum (náhodou :*47*: ) přijde někdo nový, do soutěže je zapojen taky, jen má smůlu, že mu tak dlouho trvalo přihlášení a je wošizenej:) Vyhrazuji si práva kdykoli upravit v případě, že byste je chtěli obcházet :*681*: Hodně štěstí *66* | |
|
| |
Koku Extrémně jinej:)
Poeet p?íspivku : 365 Age : 35 Bydliště : co myslíš? Registration date : 06. 11. 07
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Fri Feb 01, 2008 12:34 am | |
| čupr nápad... :*82*: :*82*: :*82*: teď se pozná kdo je jak chamtivej... kdo se nejvíc těší na věcnej dárek... kdo se bude snažit rychle všechno napsat... kdo odpoví jako první.... a kua... už jsem se prozradila... :*467*: | |
|
| |
Kubicet Extrémně jinej:)
Poeet p?íspivku : 303 Age : 40 Bydliště : doma, se Zizinkou - brzo v novém ;) Registration date : 02. 12. 07
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Fri Feb 01, 2008 9:56 am | |
| To je teda pěkně nečestný apelovat na naší vrozenou soutěživost chamtivost a tak dále... *90* Zízo ty nás asi znáš dobře *90* njn, odpovím si sám, znáš *71* ps. taky vám vrtá hlavou co bude ten dárek? :*742*: | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 365 Age : 35 Bydliště : co myslíš? Registration date : 06. 11. 07
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Sat Feb 02, 2008 2:14 am | |
| dárek..... hlavně potřebuju všechny porazit... abych si zvedla sebevědomí... jo a to že porazim víťu mi nestačí!!!! | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 408 Age : 34 Bydliště : Pšece u Kubicta=o) Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Sat Feb 02, 2008 1:52 pm | |
| Takže ten dárek kupovat nemusim? *1* Ste měli říct hned :*261*: | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Sat Feb 02, 2008 2:14 pm | |
| počkéééééj to néééééééééé!!! :*72*: tak jsem to nemyslel... | |
|
| |
Lucík Jinej:)
Poeet p?íspivku : 121 Age : 34 Bydliště : K Louži 6, Praha, CZ, Evropa, planeta Země, sluneční soustava, mléčná dráha, galaxie s velkým G :D Registration date : 10. 12. 07
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Mon Feb 04, 2008 10:29 pm | |
| koukam ze tu chvili nejsem a uz mi unikaji takovy dulezity novinky!!! *1* darecek? neco sladkyho? *860* *3* | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 303 Age : 40 Bydliště : doma, se Zizinkou - brzo v novém ;) Registration date : 02. 12. 07
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Tue Feb 05, 2008 10:07 am | |
| - Lucík napsal:
- koukam ze tu chvili nejsem a uz mi unikaji takovy dulezity novinky!!! *1*
darecek? neco sladkyho? *860* *3* už zase myslíš na jídlo? :D | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 121 Age : 34 Bydliště : K Louži 6, Praha, CZ, Evropa, planeta Země, sluneční soustava, mléčná dráha, galaxie s velkým G :D Registration date : 10. 12. 07
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Tue Feb 05, 2008 10:30 pm | |
| tata nic moc, sex nevim, takze zbejva jenom to jidlo *3* divis se?
*161* *161* *161* | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Wed Feb 06, 2008 12:33 am | |
| anóóó .. sex jídlo a táta... *14* | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Sun Feb 10, 2008 11:39 pm | |
| prave sem se rozhodla ze spocitam kolikrat uz to tady na foru padlo... jeste se k tomu nekdy odhodlat :*76*: | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Fri Feb 15, 2008 7:30 pm | |
| čistě teoreticky bych řekl že zejména slovo sex se vyskytuje tak v 1/3 - 1/4 všech příspěvků, částečně je to způsobené tím že .... Koku po tom touží a nějak se jí to vyhejbá tak o tom mluví, Lucka po tom touží (asi) a netušim proč ale nemá to (asi) no a já a Zíza.... hm, bez komentáře *66*
ps. zatím je to veeelice vyrovnaný souboj, na prvních pozicích se drží Koku a Kubícet, kousek za nima se drží lucik a Víťa vymejšlí na startu teorie.
Z adminských výšin vše sleduje ostřížím okem Bůh Všech Jinejch anebo Admin Zizinka a neunikne jí nic *996* | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Fri Feb 15, 2008 7:51 pm | |
| k tomu sexu jo... všimli jste si tý strašný nespravedlnosti.... :*30*: lucka má chlapa a nic s tim nedělá a jáááááá která bych s nim něco dělala tak straššššššnnnně ráda... ho nemám.. :*1065*: BŮH NEEXISTUJE*90* | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Fri Feb 15, 2008 8:15 pm | |
| JÁ ÉÉÉÉÉÉXÍÍÍSTÚÚÚJÚÚÚÚ :*130*: :*130*: :*130*: | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Fri Feb 15, 2008 8:19 pm | |
| Ale to víš že existuješ miláčku, to koku myslela jen takovýho toho divnýho chlápka co prej má dělat zázraky.... ty jseš úplně něco jiného, ty ne "prej" ale ÚPLNĚ děláš zázraky a nejseš ten prošedivělej chlápek ale úúúúžasná kočka *90* ¨
a koku ty si dej facku =) | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Fri Feb 15, 2008 9:54 pm | |
| - Kubicet napsal:
- Ale to víš že existuješ miláčku, to koku myslela jen takovýho toho divnýho chlápka co prej má dělat zázraky.... *90*
ty myslis Michaela Jacksona?!! *144* *3* *3* *3* | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Fri Feb 15, 2008 9:55 pm | |
| a zpet k tomu sexu, neni pravda ze s Tomem NIC nedelam, neco prece *1*
ale neni to zrovna to na S, no.... | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Sat Feb 16, 2008 4:56 pm | |
| KUBÍ MÁ PRAVDU... MLUVILA JSEM O TOM ...NĚČEM... KDO BY MĚL BEJT PREJ SPRAVEDLIVEJ A BYDLET V MRACÍCH... :*30*: TY JSI HMATATELNÝ BŮH... :*467*: | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Mon Feb 18, 2008 9:15 pm | |
| nechci rict ze by Zizi nebyla ten spravnej jinej buh...
ale prece jenom sem spis hinduistka... kdyz uz... :*893*:
na druhou stranu, hinduisti nemaji bohy, takze Zizinka je skutecne JEDINY BUH!!! :*47*: | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Mon Feb 18, 2008 11:17 pm | |
| :*268*: z tebe zas jednou vylezlo moudro... *161* *161* *161* | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Tue Feb 19, 2008 11:48 pm | |
| ze jo? :*276*: *3* taky si myslim :*44*: | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Wed Feb 20, 2008 3:37 pm | |
| - Lucík napsal:
- a zpet k tomu sexu, neni pravda ze s Tomem NIC nedelam, neco prece *1*
ale neni to zrovna to na S, no.... jooo ahaaa, ty myslíš ty věci co začínaj na A B C D E..... no to my kombinujem =) neboj časem se k tomu na S dostaneš :*40*: | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Wed Feb 20, 2008 10:56 pm | |
| jo, dik za uklidneni *161*
jen aby... a jak vam vlastne dupou? :*49*: :*47*: :*47*: :*47*: | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Wed Feb 20, 2008 11:41 pm | |
| přátelé já jsem asi nějaká málo zběhlá ale jediný co mě napadlo na S je SADO MASO... :*678*: | |
|
| |
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? Thu Feb 21, 2008 1:37 pm | |
| normálka koku, spíš mě řekni co tě napadá na Y, X apod :D | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? | |
| |
|
| |
| Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? | |
|