JSME JINÍ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Zizinka
Bůh všech jinejch aneb admin:D
Zizinka

Poeet p?íspivku : 408
Registration date : 22. 08. 07

Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 05, 2008 6:57 pm

:*36*: Prostě pííítchoviny :*36*: To u nás zas vymysleli, že se wo víkendu bude volat v jednom :*817*:
Návrat nahoru Goto down
http://jme-jini.wz.cz
Kubicet
Extrémně jinej:)
Kubicet

Poeet p?íspivku : 303
Registration date : 02. 12. 07

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 05, 2008 7:03 pm

to tě snad moc trápit nemusí *6* ale pro ostatní je to dost krutý .... to by se ten člověk nezastavil... a furt je lepší se nezastavovat ve více lidech než sám.... a to by tam byl ten človíček sám jen se suprákem? *3* nebo úúúúpně?

btw, nesnažili se ti narvat směnu na tenhle vejkend že ne :D
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 05, 2008 7:07 pm

Se suprákem :*261*: Ne, neboj, na víkend se teď stojí fronty *3*
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

Poeet p?íspivku : 365
Registration date : 06. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 11, 2008 11:57 pm

něco mi uteklo.. kdo nebo co je suprák???
Návrat nahoru Goto down
Kubicet
Kubicet

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 12, 2008 10:54 am

takovej ten človíček co za nim chodíš když nevíš co dál a nebo on chodí za tebou když něco po..... :*712*: všeobecně na callcentru
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 12, 2008 12:27 pm

jo táááááááák ... :*82*: :*82*: :*82*:

jsi ve worku jo? ...přece jenom jsem si u vás něco zapoměla a to nabíječku na mobil... přišla jsem na to včera když se mi vybil... *71*
takže zase siemensuju...

se pro ní stavim můůůžůůů???

jo a tomáš žije... akorád spal celou sobotu probudil se až v půl jedný ráno... *161* *161* *161*
Návrat nahoru Goto down
Kubicet
Kubicet

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeWed Mar 12, 2008 3:14 pm

tak hlavně že žije :DD včera konečně objevily kapesníčky které si nám někam "uklidila" (neskutečnym způsobem schovala) stavit se nějak můžeš, někdo tam bude určitě =)
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 17, 2008 4:20 pm

:*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*: :*96*:

huhulááááááni.... ty jo já zas nebyla ve škole... :*82*: :*82*:
bylo ráno moc ošklivo na to abych někam šla... :*467*:
přááátelé já bych pila... :*22*: :*154*: :*22*:
jo jinak mám samí dobrý zprávy..
... na o2 mi oznámili že to co jsem zaplatila neni součet ale složenka za měsíc únor.. takže leden stále nic.. kdybyste mě slyšeli jak jsem jim do toho telefonu koktala.. myslela jsem že se rozbrečim.. operátorka byla značně zmatená.. *349*

jináč.. já mám od čtvrtka velikonoční prázdniny... tak by jsme mohli vymyslet...:*82*: :*82*: :*82*:
Návrat nahoru Goto down
Kubicet
Kubicet

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 17, 2008 7:09 pm

mno... se mnou nepočítej =//
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeMon Mar 17, 2008 11:55 pm

Koki, já mám čas ve čtvrtek od pěti a v pátek my už jedem, takže jedině tak;) A zejtra sem doma, kdyby bylo zas otsklivě:)
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 18, 2008 12:56 am

se zítřkem ještě nevim..

ale ve čtvrtek se teda kdyžtak zastavim.. abych se vás před tou moravou pořádně nabažila.. :*25*:
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 18, 2008 1:36 pm

Ne nás, jenom Zizinky *144* Kubicet má do desíti....
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Mar 18, 2008 2:00 pm

do desíti???
toho tam budou mučit tak dlouho?
co si to dovolujou :*30*:
nalítnem tam.. tak jdem tak jdem všechno to rozbijem... :*82*: :*82*: :*82*:
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeSun May 18, 2008 4:56 pm

Háááááááálóóó jinííí?????
Kde jste????

Háááálllóóó!!!

:*1065*: :*1065*: :*1065*:
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeMon May 19, 2008 1:00 am

Jsme tu, jen ty písmenka tu s náma nějak nejsou *144*
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeThu May 29, 2008 4:16 pm

ahoj človíčkové..
..co takhle se někam vydat příští týden? třeba na koupák? *860*
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeThu May 29, 2008 11:54 pm

Jasně, třeba mi ta studená voda zabere na zánět průdušek :*468*: Lepší než antibiotika, že jo? :*72*:

Taxe stav o víkendu *18*
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeFri May 30, 2008 1:43 am

jééé ty si nemůcka? :*1127*:
tak já se nějak stavim.. v sobotu.. :*1039*:
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeFri May 30, 2008 12:21 pm

Jupííí :*82*:
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeSat May 31, 2008 12:52 am

už se mi stejská :*125*:
... to jsou nový smajlící!!!! :*82*:
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeSat May 31, 2008 12:50 pm

Jsou no.... Jenže je tu problém, že víc smajlíků už se nám na forum nevejde :*105*: Taxem to vyřešila trošku jináč....

Tady: http://jsme-jini.wz.cz/smajl.html je spooousta novejch smajlů, stačí pouze zkopírovat text vedle smajlu, vložit do příspěvku na foru a je tam :*1009*:

Tak dám příklad, jaké skvosty se tam nachází:)
Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 133 Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 188 Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 215 Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 257 Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 321 Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 1122 Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 1384 Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 2374 Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 2496 Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 2741 Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 2850 Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 793

A spousta dalších
*66*
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeSun Jun 01, 2008 11:33 pm

...potřebuju další akci přátelé.. bude se jíííst Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 216 a mooooooc pít :*22*: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 188 a kouřit *14* Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 814Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 1384(kdo to přežene tak :*92*: :*78*: )...

...a samozřejmě zpívat a hrát.. :*252*: :*75*: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 2189Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 2163Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 323...

...v pokročilé části večera pak Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 125a možná i Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 64 (jen ti vybraní).. ale pozor na Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 81...*3* *161* *3*

:*467*: :*467*: :*467*: mě ty smajlíci tááááááák bavííí.. :lol!:
<table><tr><td width=50></TD></TR></TABLE>
Návrat nahoru Goto down
Kubicet
Kubicet

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeMon Jun 02, 2008 9:21 am

lololol, než se mě v práci ty smajly načetli tak sem si řikal co to postujete za kravinky :D ale hustý mno, zíza se snažila :D
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 03, 2008 1:06 pm

...nemohla jsem si pomoct.. musela jsem vám zdělit své myšlenky v podobě obrázků :*82*: :*82*: :*82*:
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitimeTue Jun 03, 2008 4:34 pm

Děkuju Bohu, že neumíš mluvit obrázkama i v normálu Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 317
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?   Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát? - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Řekni, kde ti jiní jsou.... Co se tady mohlo stát?
Strana 3 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
JSME JINÍ :: Archiv :: Archiv-
Přejdi na: