JSME JINÍ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Zíza jako narozeninka a MDŽ

Goto down 
AutorZpráva
Koku
Extrémně jinej:)
Extrémně jinej:)
Koku

Poeet p?íspivku : 365
Registration date : 06. 11. 07

Zíza jako narozeninka a MDŽ Empty
PříspěvekPředmět: Zíza jako narozeninka a MDŽ   Zíza jako narozeninka a MDŽ Icon_minitimeSun Mar 09, 2008 10:47 pm

:*82*: :*82*: drazí milí jiní a mí.... tento víkend se nám ale krásně povedl, že... především tedy pátek... myslím že velkou zásluhu má na tom náš mistr v boji s pandama... :*63*:
...už při vaření válel... především tedy u "odblaňování" *3* ...večeře se vařila neskutečně dlouho..ale za spolupráce s Víťou vytvořili neuvěřitelně vítečnou véču.. (hranolky byly moje dílo heč!)
...v pátek bylo dokonce mužské pohlaví v převaze.. to se stalo poprvé pokud si dobře vzpomínám... 4 klucíí na 2 holčičky... *66*
...pilo se jako o závod.. jedlo se.. hrála se jiná hra..trsalo se...zpívalo se...smálo se... chrochtalo se *161* *161* *161*
...některým znás nebylo nejlépe :*78*: (paradoxně mě zrovna jo) ...ale všichni nakonec přežili... nebo aspoň doufám v to že Tomíno žije... :*1127*:
...v pátek se také objevil u Ráczů nový alkohol, který všem zachutnal... a to absinth...:*82*: :*82*: ňami ňami.. ale musí se pít s Mírou... ten nám tam ostatně v sobotu chyběl... takže jsme si novýho alko přírůstku moc neužili... :*268*:
...co se týče Míry tak ten si přišel pro sloh... a nakonec do mě v půl sedmý ráno dloubal ať nespim.. :*467*:

... v sobotu ..byly v trošku jiný sestavě... objevil se nový človíček...Kuchař Kuba... dorazila Lucka a Víťa potom co si odskočil domů vymalovat... :*82*:
...bohužel se nehrála jiná hra.. ani nevim proč... :*678*: pilo se jedla se polívka a bramboráčky... :*82*:

....během celého víkendu jsme byli také svědky různých spacích poloh a míst... věčina z toho je zdokundamentována...(bohužel ne tomáš spící ve vaně :*47*:) a jelikož tentokrát nefotil Víťa.. tak fotky BUDOU!!! :*276*:
Návrat nahoru Goto down

Zíza jako narozeninka a MDŽ
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Kokinka jako narozeninka..

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
JSME JINÍ :: Archiv :: Archiv-
Přejdi na: