.. bohužel z technických důvodů se nedostavila Morava :*716*:
úúúfff... tak kde začít.. :*1127*:
...čtvrtek odpoledne... volá mi zíza...slibuji že dorazím mezi pátou šestou.. když poprvé zazvoním pohled na hodinky mě ujistí že jdu akorát.. je půl osmí :*276*:
...poznala jsem nový lidičky!! irču s romanem... hezkej chlap a supr babča ... lucku... "starej dobrej kámen!" ... a pavlínku... moc krásná slečna.. :*1039*:
..bohužel nás opustili velmi brzo.. *349*
...v jiný hře se nestihli dostat moc daleko za start... takže se stihy pouze dvě taneční představení... žonglování... dvě teorie... a jdedno předčítání z kamasutry... :*82*: :*82*: :*82*:
..ze známých tváří...přítomen byl Miki :*467*:, Tom :*468*: a dorazil Víťa.. jeho příchod mi mimochodem málem způsobil infarkt.. :*82*: :*82*: :*82*:
..pokračovalo se v jiný hře a piiiiilooo se.. !!! a zpívalo se a hrálo se..
..nikdy bych neřekla že umim takovejch písniček.. *14*
..pilo se a žilo se a .... blilo se.. :*78*: tentokráte jsem to byla já... mno jo co se dá dělat.. i mistr tesař to někdy přetne... :*47*:
..na krásnou novou pohovku jsem já s Víťou a Tomem ulehali v půl 4 ráno.. :*735*: ..nutno podotknouti že Tom usnul dřív než dopad na polštář.. :*735*:
..vstávání bylo velice těžké.. hlavně pro pány..
..Mikiho vzbudila příroda v půl sedmý ...což měl být jeho nástup do práce.. (později volal že byl donucen i ke sprintu*161*)
..Tomča vstával do školi... a ráno mi nebyl schopen ani odpovědět jestli chce kafe nebo čaj... :*467*: je pravda že jsem ty písmenka ze sebe sypala asi méně srozumitelně.. :*92*: (lucka nám později sdělila že se toho asi ve škole moc nepobral..páč to všechno prospal*161* )
..Kubíí vstával do práce ve stejnou dobu jako Tom... (rozesmálo mě pozdější prohlášení zízi.. já bych mu do tý práce zavolala ale co když ho probudim?*161*)
..Víťa mi ráno dopřál úžasnou masáž a pak mě zanechl osudu a spěchal kamsi za kýmsi... (dveře se zavřeli a už ho nikdy nikdo neviděl)
....zíza asi v půl 11 procházela obývákem a ptala se mě jestli budem vstávat....... v půl jedný jsem se vyklubala z peřiny... :*82*: :*82*: :*82*:
..během dne jsme skoukli oooc dílů MASHe...
..ostríhala jsem zízu..
..stavila se lucka aby se podívla jak jíme..přečetla si jeden komix a zase zmizela...
..pořád k nám chodila neznámá paní která tvrdila že je nemocná sousedka a že potřebuje nakoupit...
..k večeru se opet začali plnit a vyprazdňovat panáky a hrát a zpívat.. hrálo se teda málo.. páč nám holčičkám nepřišlo že by kytara hrála stejnou písničku jako mi zpíváme :*82*: :*82*: :*82*:
.. naše páteční trojka kolem jedné hodiny.. začala umírat.. *14*
bohužel jsem musela v sobotu po raním úklidu opustit americkou ulici a vydat se směr domov.. proto prosím účastníky sobotní pitky.*66* .. aby zde zaznamenali své poznatky.. slyšela jsem že se zúčastnila i Lucka.. prosím potlesk!!!:*997*: :*1127*: :*467*:
jináč.. nevím zda tak učinili i ostatní ale já jsem již zanechal svůj podpis v deníčku na akce.. *1* *1* *1*