JSME JINÍ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemPříjem  HledatHledat  Latest imagesLatest images  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Poraďte, páč já fakt nevim...

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
Zizinka
Bůh všech jinejch aneb admin:D
Zizinka

Poeet p?íspivku : 408
Registration date : 22. 08. 07

Poraďte, páč já fakt nevim... Empty
PříspěvekPředmět: Poraďte, páč já fakt nevim...   Poraďte, páč já fakt nevim... Icon_minitimeFri Jan 30, 2009 5:03 pm

Drazí jiní...

Poraďte mi, co mám s Váma dělat... Nemluvíte, nepíšete, neklikáte... A na fóru je mrtvo :*742*:
A věřim, že Vás to štve stejně jako mě... A obávám se, že přemýšlení, co s tím zbyde jako vždy na mě *71*

Tak Vás aspoń žádám o radu... Každý konstruktivní návrh je vítán :*716*:

Mám na Vás křičet? Mám Vás bít? Mám zakládat miliony zbytečnejch a hloupějch témat? Mám vyhlásit novou soutěž? :*1054*:

Vyjádřete se *90*
Návrat nahoru Goto down
http://jme-jini.wz.cz
Miky
Dav=-O
Dav=-O
Miky

Poeet p?íspivku : 6
Registration date : 03. 01. 09

PříspěvekPředmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim...   Poraďte, páč já fakt nevim... Icon_minitimeSat Jan 31, 2009 6:17 pm

Hlavně plosím nekřičet a nebííít!!!
Osobně si myslím, že nějaká motivační soutěž by nebyla k zahození... To bych se tu možná častěji ukázal i já :*2*:
Návrat nahoru Goto down
Tomáš
Skoro dav=-O
Skoro dav=-O
Tomáš

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 03. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim...   Poraďte, páč já fakt nevim... Icon_minitimeSat Jan 31, 2009 7:13 pm

Otázka zní, jak by taková motivační soutěž měla vypadat. Aby to nedopadlo jako zbytečný a hloupý téma, jak píše Zíza.
Křičení si v počítačové podobě moc neumím představit, pokud pominu Caps Lock....Natož bití. To asi moc fungovat nebude. Ale zajímavej nápad, jen by mě zajímala realizace...
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim...   Poraďte, páč já fakt nevim... Icon_minitimeSat Jan 31, 2009 7:19 pm

Kdo řekl, že Vás budu bít a křičet na vás přes počítač? *206* Samozřejmě, že to by bylo v reálu!

Soutěž se skutečně zdá být dobrým řešením, ale chce to nápad...

Asi vyhlásím soutěž o nejlepší soutěž :*261*:
Návrat nahoru Goto down
Koku
Extrémně jinej:)
Koku

Poeet p?íspivku : 365
Registration date : 06. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim...   Poraďte, páč já fakt nevim... Icon_minitimeSat Jan 31, 2009 9:00 pm

..jéééé ta rybička je krásná :*82*: :*82*: :*82*:

..tak co nějaký slogany a motta? originální, vtipný... a nakonci týdne nebo měsíce se vyhlásí nej... a každý bude mít povinnost aspon jednou denně nějaký doplnit :)

..co? :*82*:
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim...   Poraďte, páč já fakt nevim... Icon_minitimeSun Feb 01, 2009 1:43 am

Mno to nás taky napadlo... Nebo třeba to samý ale s vtipama... Ale nevim mno...
Návrat nahoru Goto down
Tomáš
Skoro dav=-O
Skoro dav=-O
Tomáš

Poeet p?íspivku : 61
Registration date : 03. 06. 08

PříspěvekPředmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim...   Poraďte, páč já fakt nevim... Icon_minitimeMon Feb 02, 2009 7:18 pm

Nevím jak vy, ale já se třeba každej den k počítači nedostanu, takže je pro mě nereálný psát něco každej den.

P.S. Tu vaší pseudorubikovu kostku jsem při cestě domů z oslavy totálně rozházel, není tomu tak dávno, co jsem z toho udělal zase kostku, teď už jen doladit barvy...
Návrat nahoru Goto down
Zizinka
Zizinka

PříspěvekPředmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim...   Poraďte, páč já fakt nevim... Icon_minitimeMon Feb 02, 2009 9:02 pm

No jasně no... To každej den si přelož jako co nejčastěj no... taky záleží, co to bude za soutěž...

Lol :*467*:
Návrat nahoru Goto down
Koku
Koku

Poeet p?íspivku : 365
Registration date : 06. 11. 07

PříspěvekPředmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim...   Poraďte, páč já fakt nevim... Icon_minitimeThu Feb 12, 2009 12:59 am

...tak zkusíme obojí.. vtipy i motta... :*1127*:
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim...   Poraďte, páč já fakt nevim... Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Poraďte, páč já fakt nevim...
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
JSME JINÍ :: Archiv :: Archiv-
Přejdi na: