| Poraďte, páč já fakt nevim... | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Zizinka Bůh všech jinejch aneb admin:D
Poeet p?íspivku : 408 Age : 34 Bydliště : Pšece u Kubicta=o) Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Poraďte, páč já fakt nevim... Fri Jan 30, 2009 5:03 pm | |
| Drazí jiní...
Poraďte mi, co mám s Váma dělat... Nemluvíte, nepíšete, neklikáte... A na fóru je mrtvo :*742*: A věřim, že Vás to štve stejně jako mě... A obávám se, že přemýšlení, co s tím zbyde jako vždy na mě *71*
Tak Vás aspoń žádám o radu... Každý konstruktivní návrh je vítán :*716*:
Mám na Vás křičet? Mám Vás bít? Mám zakládat miliony zbytečnejch a hloupějch témat? Mám vyhlásit novou soutěž? :*1054*:
Vyjádřete se *90* | |
|
| |
Miky Dav=-O
Poeet p?íspivku : 6 Age : 38 Bydliště : no přece doma! Registration date : 03. 01. 09
| Předmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim... Sat Jan 31, 2009 6:17 pm | |
| Hlavně plosím nekřičet a nebííít!!! Osobně si myslím, že nějaká motivační soutěž by nebyla k zahození... To bych se tu možná častěji ukázal i já :*2*: | |
|
| |
Tomáš Skoro dav=-O
Poeet p?íspivku : 61 Age : 34 Registration date : 03. 06. 08
| Předmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim... Sat Jan 31, 2009 7:13 pm | |
| Otázka zní, jak by taková motivační soutěž měla vypadat. Aby to nedopadlo jako zbytečný a hloupý téma, jak píše Zíza. Křičení si v počítačové podobě moc neumím představit, pokud pominu Caps Lock....Natož bití. To asi moc fungovat nebude. Ale zajímavej nápad, jen by mě zajímala realizace... | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 408 Age : 34 Bydliště : Pšece u Kubicta=o) Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim... Sat Jan 31, 2009 7:19 pm | |
| Kdo řekl, že Vás budu bít a křičet na vás přes počítač? *206* Samozřejmě, že to by bylo v reálu!
Soutěž se skutečně zdá být dobrým řešením, ale chce to nápad...
Asi vyhlásím soutěž o nejlepší soutěž :*261*: | |
|
| |
Koku Extrémně jinej:)
Poeet p?íspivku : 365 Age : 35 Bydliště : co myslíš? Registration date : 06. 11. 07
| Předmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim... Sat Jan 31, 2009 9:00 pm | |
| ..jéééé ta rybička je krásná :*82*: :*82*: :*82*:
..tak co nějaký slogany a motta? originální, vtipný... a nakonci týdne nebo měsíce se vyhlásí nej... a každý bude mít povinnost aspon jednou denně nějaký doplnit :)
..co? :*82*: | |
|
| |
| Předmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim... Sun Feb 01, 2009 1:43 am | |
| Mno to nás taky napadlo... Nebo třeba to samý ale s vtipama... Ale nevim mno... | |
|
| |
Tomáš Skoro dav=-O
Poeet p?íspivku : 61 Age : 34 Registration date : 03. 06. 08
| Předmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim... Mon Feb 02, 2009 7:18 pm | |
| Nevím jak vy, ale já se třeba každej den k počítači nedostanu, takže je pro mě nereálný psát něco každej den.
P.S. Tu vaší pseudorubikovu kostku jsem při cestě domů z oslavy totálně rozházel, není tomu tak dávno, co jsem z toho udělal zase kostku, teď už jen doladit barvy... | |
|
| |
| Předmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim... Mon Feb 02, 2009 9:02 pm | |
| No jasně no... To každej den si přelož jako co nejčastěj no... taky záleží, co to bude za soutěž...
Lol :*467*: | |
|
| |
Koku Extrémně jinej:)
Poeet p?íspivku : 365 Age : 35 Bydliště : co myslíš? Registration date : 06. 11. 07
| Předmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim... Thu Feb 12, 2009 12:59 am | |
| ...tak zkusíme obojí.. vtipy i motta... :*1127*: | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Poraďte, páč já fakt nevim... | |
| |
|
| |
| Poraďte, páč já fakt nevim... | |
|