| Stránky | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Zizinka Bůh všech jinejch aneb admin:D
Poeet p?íspivku : 408 Age : 34 Bydliště : Pšece u Kubicta=o) Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Stránky Sun Jul 11, 2010 12:47 am | |
| No to je vražedný... Hodinu se snažim zprovoznit hymnu na stránkách a nakonec mi Bubáček řekne, že to nefunguje Příště si řeknu o pomoc někomu, kdo mi bude milosrdně lhát Jinak bude to chtít nějaký aktualizace a novinky a tak Takže v tom mi pomůžete, jakejkoli nápad uvítám, po těch html kódech mám už v hlavě pustoprázdno | |
|
| |
ruda-ruda Dav=-O
Poeet p?íspivku : 9 Registration date : 11. 07. 10
| Předmět: Re: Stránky Sun Jul 11, 2010 12:35 pm | |
| No jo, Bubáček. Je to rebel ! (ale to by možná spíš patřilo do sekce filmové hlášky, nééé? ) :D | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 408 Age : 34 Bydliště : Pšece u Kubicta=o) Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Stránky Sun Jul 11, 2010 1:23 pm | |
| Si nefandi! Zase taková hvězda (zatim) nejseš | |
|
| |
Kubicet Extrémně jinej:)
Poeet p?íspivku : 303 Age : 40 Bydliště : doma, se Zizinkou - brzo v novém ;) Registration date : 02. 12. 07
| Předmět: Re: Stránky Mon Jul 12, 2010 5:24 pm | |
| bez hudby je to bomba :D hymna je sice fajn ale čeho je moc.... =) | |
|
| |
ruda-ruda Dav=-O
| Předmět: Re: Stránky Mon Jul 12, 2010 5:33 pm | |
| Ach jo, Kubajs, odvaha se cení, ale až si to Zíza přečte, tak budeš aspoň 4 dny bez večeře a na špagetky zapomeň na úplně moc moc dlouho. Tak se totiž snažila to tu dát do kupy a ty to takhle podceníš ... To já si myslím, Zízo, že ta hymna už od úvodu byla super a člověka to hned upozornilo, že se nachazí na naprosto neobyčejné stránce našeho ... co našeho, celosvětového internetu :)
Á propos, kdy bych mohl, Zízulko, přijít na špadetky? :D | |
|
| |
| Předmět: Re: Stránky Mon Jul 12, 2010 9:44 pm | |
| To je pravda... lišit se... hmmm Tak jí asi hodim na tu úvodní nejúvodnější stránku, na kterou já stejně nelezu:))) A špagety? Mno chtěla sem říct, že až budeš hodnej, ale to přihlášení se na fórum by se opravdu mělo nějak ocenit:) Tak se domluv s mámou, kdy ti bude dělat doprovod na romntickou večeři, přímo dvojrande dalo by se říct, že? | |
|
| |
Kubicet Extrémně jinej:)
Poeet p?íspivku : 303 Age : 40 Bydliště : doma, se Zizinkou - brzo v novém ;) Registration date : 02. 12. 07
| Předmět: Re: Stránky Tue Jul 13, 2010 10:56 am | |
| Zíza ví že to nemyslim nijak špatně :D (možná že nemyslim vůbec, ale nejsem si jistej) dvojrande se špagetkama? svíčky, společné setkání rtů u jedné vcuclé špagety.... hmmm :DD | |
|
| |
| Předmět: Re: Stránky Tue Jul 13, 2010 5:56 pm | |
| hmmm... jak ty to děláš, že pošleš najednou takovou hromadu písmenek a vlastně nikomu nic nesdělíš | |
|
| |
ruda-ruda Dav=-O
| Předmět: Re: Stránky Tue Jul 13, 2010 8:18 pm | |
| To já mám taky, když se občas pokouším o psaní všemi deseti :D | |
|
| |
| Předmět: Re: Stránky Fri Jul 23, 2010 5:18 pm | |
| Což je opět informace, bez které nemůžeme žít, že? | |
|
| |
ruda-ruda Dav=-O
| Předmět: Re: Stránky Fri Jul 23, 2010 5:20 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Stránky Fri Jul 23, 2010 10:30 pm | |
| Ale bez notaku:) Tak sem slyšela, že tě chytila mlsná na roládu Co za to? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Stránky | |
| |
|
| |
| Stránky | |
|