| Důstojná oslava stáří... aneb Kubajzovy narozeniny:) | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Zizinka Bůh všech jinejch aneb admin:D
Poeet p?íspivku : 408 Age : 34 Bydliště : Pšece u Kubicta=o) Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Důstojná oslava stáří... aneb Kubajzovy narozeniny:) Fri Nov 19, 2010 2:41 am | |
| Povídejte, přehánějte, diskutujte, hodnoťte:) | |
|
| |
Kubicet Extrémně jinej:)
Poeet p?íspivku : 303 Age : 40 Bydliště : doma, se Zizinkou - brzo v novém ;) Registration date : 02. 12. 07
| Předmět: Re: Důstojná oslava stáří... aneb Kubajzovy narozeniny:) Fri Nov 19, 2010 4:06 pm | |
| já děsně děkuju všem co přišli (i když se asi bavili na můj účet "věk") šecko bylo čuper, dárečky krásný, žádný problémky v šipkách se ukázalo kdo je pravej mistr... (já to nebyl ) a zjistili jsme své slabiny i silné stránky v megapsychologické"big brother" soutěži. A hlavně DORT kvůli tomu se vyplatí bejt o rok starší shrnu to, jen více takovejch :DDD akorát ten druhej den jsem byl "nemocnej" | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 408 Age : 34 Bydliště : Pšece u Kubicta=o) Registration date : 22. 08. 07
| Předmět: Re: Důstojná oslava stáří... aneb Kubajzovy narozeniny:) Fri Nov 19, 2010 6:44 pm | |
| Já byla v šipkách třetí Kdo je víc? Dobře.. Meky a Míša Ještě bych doplnila další profesionální Activity turnaje Netušila jsem, že je to ještě možný, ale stále se všichni zlepšujeme A ty trdlo! Nehráli sme big brádra, ale Vyvolený A hádáme se, koho má Karla radši!! | |
|
| |
Koku Extrémně jinej:)
Poeet p?íspivku : 365 Age : 35 Bydliště : co myslíš? Registration date : 06. 11. 07
| Předmět: Re: Důstojná oslava stáří... aneb Kubajzovy narozeniny:) Fri Nov 19, 2010 7:09 pm | |
| proč nemluvíte o Karlovi? proč mluvite jenom o Karle.. žije Karel? Jinak oslava byla moc fajn... já jsem teda v šipkách skončila poslední.. ale na tom nesejde.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Důstojná oslava stáří... aneb Kubajzovy narozeniny:) Fri Nov 19, 2010 7:38 pm | |
| Karel žije!!! I když první den u nás dělal chvíli mrtvýho Won teda spinkal, ale Kuba už v něm viděl mutvolku:) Ale Karla je společnštější a hraje si s náma Teda víc se mnou Jinak Karel i Karla mi koukají přes rameno a mám pozdravovat:) To víš, že neva, že si byla poslední Ty si házela o bšíško dál, než my | |
|
| |
Poeet p?íspivku : 365 Age : 35 Bydliště : co myslíš? Registration date : 06. 11. 07
| Předmět: Re: Důstojná oslava stáří... aneb Kubajzovy narozeniny:) Sat Nov 20, 2010 2:45 am | |
| .... o bříško dál.. to je krásně řečeno.. ...taky rýbátka pozdravuju | |
|
| |
| |
| |
| Předmět: Re: Důstojná oslava stáří... aneb Kubajzovy narozeniny:) Tue Nov 23, 2010 11:07 pm | |
| | |
|
| |
| Předmět: Re: Důstojná oslava stáří... aneb Kubajzovy narozeniny:) Wed Nov 24, 2010 2:37 am | |
| Karla se s náma skamarádila, ale Karel se nám tu všem snaží šéfofat Do všeho kecá a toho, kdo se k němu přiblíží, oďobává Já teda nevim, nevyměnili ti ho ve zverimexu? | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Důstojná oslava stáří... aneb Kubajzovy narozeniny:) | |
| |
|
| |
| Důstojná oslava stáří... aneb Kubajzovy narozeniny:) | |
|